Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:12 | 12/07/2024

Presentació del projecte de Garantia Juvenil a l'Institut

L'Ajuntament presenta durant aquest mes d'abril el projecte de Garantia Juvenil als alumnes de Quart d'ESO de l'IES Viladecavalls i als seus familiars.

dimecres 19 abril 2017

Des de fa 3 anys, el Servei Local d'Ocupació (SLO) i el Servei Municipal de Joventut treballen conjuntament en aquest projecte que té com a objectiu la màxima difusió i la participació dels joves de Viladecavalls en els programes i convocatòries laborals.

Per tal de reforçar les accions comunicatives del funcionament d'aquest servei, que ja s'informa actualment als Punts d'Informació Jove i al Servei Local d'Ocupació, durant el mes d'abril s'han programat dues xerrades informatives a l'institut adreçades tant als alumnes de quart d'ESO com als seus familiars.

Aquestes xerrades han estat possible després de diverses reunions de treball entre la dinamitzadora de Joventut, personal tècnic de l'SLO, la Regidoria d'Ensenyament i Promoció Econòmica així com el personal directiu i docent de l'IES Viladecavalls.

El passat dimarts 4 d'abril a les 18.00 hores, va tenir lloc la primera xerrada en la qual es va explicar als assistents com i a on s'han d'adreçar per trobar feina i el procediment a seguir per inscriure's al servei de Garantia Juvenil.

La següent xerrada tindrà lloc el pròxim 28 d'abril, a les 9.00 hores, en la qual es farà un passa-classes a les cinc línies de Quart d'ESO de l'institut i tractarà sobre com i on anar a trobar feina, processos de selecció, competències més requerides i també s'explicaran quines feines estan, avui dia, més sol·licitades.