Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:32 | 15/07/2024

Presentació del projecte esportiu de col·laboració entre el CF Viladecavalls, CP San Cristóbal i UFB Jabac de Terrassa

Avui divendres 7 d’abril, el Club de Futbol Viladecavalls, Centre Parroquial San Cristóbal i l’Unió de Futbol Base Jabac de Terrassa han presentat a l’Ajuntament de Viladecavalls el nou projecte de col·laboració entre aquestes entitats esportives.

divendres 07 abril 2017

A l’acte, el president del CF Viladecavalls, Antonio Bercero, el president del CP San Cristóbal, Miguel Ángel Moreno i el president del UFB Jabac, Carles Mota han exposat el projecte al’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, i el Primer Tinent d’alcalde i Regidor d’Esports del consistori, Pere Nogués.

L’objectiu d’aquesta col·laboració és el de treballar conjuntament a nivell esportiu i en matèria de gestió econòmica. Així, el CF Viladecavalls es podrà dotar dels recursos necessaris per fer un salt qualitatiu i quantitatiu en el creixement del club.

En finalitzar, el president del CF Viladecavalls ha lliurat una samarreta del club a l’Alcaldessa que l’ha felicitat per aquesta fita i ha encoratjat als presidents de les tres entitats a continuar treballant per l’esport i la transmissió dels seus valors al conjunt de la societat.