Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:32 | 13/07/2024

Presentació del projecte Life Montserrat a Viladecavalls

Ahir dijous 7 de maig Viladecavalls va acollir a la sala de plens de l’Ajuntament la jornada de treball del projecte Life Montserrat, per a la prevenció d'incendis forestals i la conservació i millora de la biodiversitat de la muntanya de Montserrat.

divendres 08 maig 2015

L’acte de presentació va ser a càrrec d'una tècnica de la Diputació de Barcelona, i va comptar amb la presència del Regidor de Medi ambient de l’Ajuntament de Viladecavalls Ramon Ruiz,  la Presidenta de l’Associació de Propietaris d’Entorns de Montserrat i coordinadora del projecte, Lidia Quevedo, representants de  l’Ajuntament de Rellinars i diversos propietaris forestals dels municipis.

El projecte Life Montserrat, inclòs en el programa mediambiental europeu Life+ 2014, té com a objectiu la prevenció d’incendis i millora de la Biodiversitat, impulsant la gestió forestal dels boscos amb activitat pastoral, fomentant alhora l’associacionisme entre propietaris forestals.

El projecte té un període d'execució de quatre anys i compta amb un pressupost global de 3,5M d’euros, dels quals 1,7 provenen de fons europeus.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls es donarà suport a aquestes iniciatives per tal de crear sinergies en la lluita contra els incendis forestals i la conservació de la nostra riquesa natural i dels ecosistemes.