Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 17:07 | 18/07/2024

Presentació pública del Consell Municipal de la Cultura de Viladecavalls

El pròxim 22 de febrer està prevista la presentació pública del Consell Municipal de la Cultura a la Sala de plens de l’Ajuntament de Viladecavalls, on s’explicaran els objectius i la metodologia de treball a totes les persones i/o entitats del municipi que vulguin formar-ne part activa.

dilluns 15 febrer 2016

La creació del Consell  Municipal de la Cultura, s’emmarca en el context d’augment de les perspectives de desenvolupament i promoció de la cultura del municipi.

L’objectiu principal del Consell és definir de manera consensuada les prioritats en matèria cultural i esdevenir d’aquesta manera un òrgan de participació de la ciutadania en el disseny de les polítiques culturals de Viladecavalls i una eina de coordinació del teixit associatiu.

Entre les moltes funcions del CMC, destaquen la de fomentar la diversitat cultural del municipi, canalitzar les iniciatives i les inquietuds de la ciutadania i afavorir la participació i coordinació entre les entitats en relació a la gestió de la cultura

Una vegada presentada la proposta a la comissió informativa i la seva posterior aprovació, per unanimitat, en el Ple celebrat el passat 26 de novembre de 2015, des del grup motor del CMC es treballa en l’elaboració d’un document que reculli el conjunt de regles de funcionament del Consell i en la posterior activació i posada en marxa del CMC.

Aquest nou procés de participació ciutadana s’ha plantejat com l’oportunitat per ordenar, sistematitzar i desenvolupar els eixos estratègics d’un nou model cultural a llarg termini. 

Des de l’Ajuntament es fa una crida a totes aquelles entitats i persones del municipi que estiguin interessades a participar activament en les accions culturals de Viladecavalls a assistir dilluns 22 a les 20h a la sala de plens.