Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:39 | 16/07/2024

Presentat el programa d'activitats de la Festa Major de Viladecavalls 2018

L'Ajuntament de Viladecavalls va presentar, ahir dijous 28 de juny, la programació de la Festa Major d'enguany a l'auditori de l'Escola de Música Municipal Pau Casals, amb novetats i canvis importants respecte a edicions anteriors.

divendres 29 juny 2018

L'acte va comptar amb la presència de l'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, i el Regidor de Cultura, Jesús Porres, que va ser l'encarregat de lliurar el premi del concurs del cartell de Festa Major 2018 a la mare de la guanyadora, Marta Ramos Puigdellívol, donat que no va poder assistir al lliurament en persona. 

Durant la presentació, es va realitzar una explicació de totes les activitats que es duran a terme del 4 al 9 de juliol i es va fer èmfasi en els canvis que hi ha respecte a anys anteriors, pel que fa a ubicacions i dates d'algunes activitats, així com alguna novetat destacable. 


Canvis destacats en la programació de Festa Major 2018 


SARDANES 

El ball de sardanes que s'havia fet el dissabte a la tarda a la plaça de la Vila, en aquesta ocasió tindrà lloc el divendres a les 19.30 hores a la plaça de la Masia de Can Turu 

FESTA DE L'AIGUA i FESTA DE l'ESCUMA 

La Festa de l'Aigua del darrer dia de Festa Major que es realitzava al carrer Antoni Soler i a la plaça de la Vila, enguany passa al dissabte 7 de juliol, a les 17.00 hores, a la plaça de la Masia i voltants, on podreu 

trobar els inflaves i jocs tradicionals, com també uns espectaculars tobogans que s'instal·laren per primera vegada al municipi. Pel que fa a la Festa de l'Escuma, que es duia a terme a continuació de la Festa de l'Aigua, es realitzarà el dilluns 9 de juliol seguit de la Festa Holi. 

FESTA HOLI 

La Festa Holi també canvia el seu emplaçament habitual i passarà a fer-se a la plaça de la Masia de Can Turu, a les 19.30 hores. Podreu adquirir la pols de colors al Casal Familiar de Viladecavalls. 

FIRA DEL JOC 

La Fira del Joc es realitzava el divendres de Festa Major però en aquesta edició del 2018, s'ha programat per dilluns a les 17.30 hores, en la mateixa ubicació que de costum, a la plaça de la Masia de Can Turu i voltants. 

TEATRE DE NIT 

La funció teatral de nit anirà a càrrec del conegut Quim Masferrer que ens portarà el seu espectacle Bona gent en una nova ubicació i un dia diferent d'anteriors edicions, el dissabte a les 23.30 hores a l'escenari instal·lat a la plaça de la Masia de Can Turu. 

NIT JOVE DE DIVENDRES 

Amb l'objectiu de promoure una festa que integri joves i no tan joves, s'ha modificat l'habitual emplaçament de la Festa Jove de divendres i no es durà a terme al pati de l'escola Rosella, sinó que es farà a la plaça de la Masia de Can Turu amb la sessió de Dj Sendo. 

BALL DE TARDA 

En aquesta ocasió, el ball de tarda de divendres tindrà lloc dissabte a la plaça Pere Amat, amb la música del quartet Grup Chocolat a les 19.30 hores, i a continuació el concert del grup local, La Mamba. 


NOVETATS 2018 


EL GRAN JOC DE VILADECAVALLS 

El Club de Bàsquet Rosella i Kames Kids, del Centre Excursionista de Terrassa, ens proposen un joc per equips que combina aspectes d'una gimcana amb característiques pròpies d'una cursa d'orientació pels carrers de la vila. Us podeu inscriure en el següent enllaç.

TEATRE PER A LA GENT GRAN 

L'Ajuntament ha organitzat una matinal per a la gent gran el dilluns 9 de juliol amb un espectacle teatral, a les 11.00 hores a l'auditori de l'EMM Pau Casals, a càrrec del Grup Teatral Egarenc, i el tradicional dinar de germanor de la Gent Gran de Viladecavalls al restaurant de l'hotel Don Candido de Terrassa. 

Podeu consultar tota la programació de Festa Major en format PDF en el següent enllaç o a través del web viladecavalls.online/festamajor 


#SomFestaMajor