Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:03 | 22/07/2024

Presentat el programa de Festa Major de Viladecavalls 2019

Ahir dimecres 19 de juny es va dur a terme la presentació de la Festa Major de Viladecavalls 2019 a l'Escola Municipal de Música Pau Casals, en la qual es va donar a conèixer l'obra guanyadora del concurs del cartell i el programa d'activitats d'enguany.
Lliurament del premi del concurs del cartell de festa major 2019
Lliurament del premi del concurs del cartell de festa major 2019

dijous 20 juny 2019

A l'acte van assistir representants municipals i membres de les entitats del poble que col·laboren en la festa major, com ara el grup Kames Kids, el Cor Sant Martí, el Consell Jove, el Club de Bàsquet Rosella, l'associació Country La Planassa i el Casal Familiar, i que van donar més detalls de les activitats en què col·laboren.


El Casal Familiar, pregoner de la Festa Major 2019
El Casal Familiar celebra enguany el seu 50è aniversari i com a mostra de reconeixement per part de l'Ajuntament, es va proposar a l'entitat encarregar-se del pregó de Festa Major d'aquesta edició.


Josep Manuel Garcia, guanyador del concurs del cartell de Festa Major
A la presentació es va donar a conèixer l'obra guanyadora del concurs del cartell de Festa Major. L'autor és el senyor Josep Manuel Garcia Pérez, veí del poble des de l'octubre del 2017, qui va aprofitar per explicar el procés de creació de la seva obra, en la què va utilitzar elements festius com les banderoles d'envelat sobre la característica silueta de Montserrat que s'observa des de la vila. El regidor de Cultura, Jesús Porres, va lliurar el xec que acredita el Josep Manuel com a guanyador del concurs i obté, així, el premi de 300 euros, a més de l'orgull d'haver dissenyat la imatge de la Festa Major 2019 que apareixerà a la cartelleria, al programa de butxaca i en altres elements comunicatius de la festivitat.

Viladecavalls celebrarà la seva Festa Major amb més d'una vintena d'activitats repartides entre el 3 i el 8 de juliol
La major part de les activitats es centralitzaran novament a la plaça de la Masia de Can Turu. Tornen el tradicional sopar de Festa Major, els balls de sardanes, els concerts a l'aire lliure i el dinar de germanor de la gent gran. A més, també tindrà lloc la 6a edició de la Festa de l'Aigua, la festa Holi i la festa del joc, i es consoliden activitats recents com són el Gran Joc de Viladecavalls, la Matinal esportiva o el Sopar dels Genets. A més, la Festa Major inclou el darrer concert del cicle Viu la Veu amb Miquel Abras o el concert de cant coral del Cor Sant Martí, emmarcat en el 21è Estiu de Cant Coral. També hi haurà exposicions artístiques i la presentació del llibre "Olor de rural" del veí David González Reisber. Les activitats començaran el 3 de juliol i finalitzaran amb el correfoc del dilluns 8 a la nit.
A la presentació, tothom va coincidir en fer una crida a la participació en la Festa Major 2019 i gaudir plegats d'aquests dies de germanor, disbauxa i il·lusió.


Podeu consultar el programa de festa major en el següent enllaç: http://bit.ly/programa_festamajor2019