Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:32 | 16/07/2024

Presentat el programa de Festa Major de Viladecavalls 2022

El programa de Festa Major de Viladecavalls 2022 es va presentar a la ciutadania, representants de l’ajuntament i entitats del municipi, el divendres 17 de juny a la tarda, en la sala de Plens, conduït pel regidor de Cultura, Jordi Amiguet.

dilluns 20 juny 2022

Així mateix, es va donar a coneixer la imatge que representarà la festa d’enguany, que ha sortit del concurs de cartells de festa major, obra del veí, Javier Gutiérrez, premiat amb un val de 500 euros el qual se li va lliurar durant la presentació.

La Festa Major 2022, que se celebrarà del 7 a l’11 de juliol, reprèn el seu format habitual. La ciutadania podrà tornar a gaudir amb els concerts a l’aire lliure, el sopar popular, el Gran Joc de Viladecavalls, la cercavila, els jocs infantils i un munt d’activitats més que culminaran amb el tradicional correfoc. Els actes es duran a terme en diversos punts del municipi, no obstant això, se centralitzen a la plaça de la Vila i la plaça de la Masia de Can Turu. La festa comptarà, un any més, amb la participació de les entitats locals.

En els pròxims dies, la ciutadania rebrà el programa d’activitats a casa seva i es podrà consultar de manera digital al web i a les xarxes socials de l’ajuntament.