Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:53 | 24/07/2024

Prevenció del mosquit tigre

Durant els darrers mesos l’Ajuntament de Viladecavalls ha dut a terme una sèrie de d’actuacions preventives i de control per tal de reduir l'expansió d'aquesta espècie invasora al nostre municipi. Tot i així us recordem que el més important i efectiu és evitar la posta d'ous, motiu pel qual es recomana eliminar tots els punts d'aigua on pot créixer aquest insecte. L'aplicació d'insecticides sobre el mosquit adult no és un mètode eficaç per controlar-ne la plaga.

dijous 18 agost 2016

Aquest mosquit es caracteritza, perquè és actiu sobretot de dia, principalment en zones ombrívoles i resulten molt molestos per l'elevat nombre de picades que fan i poden causar reaccions al·lèrgiques més importants que els mosquits autòctons.

Si sou propensos a les picades de mosquit o us fan una reacció forta, protegiu-vos amb repel·lent i sempre que pugueu utilitzeu màniga llarga i pantalons llargs.

Com es curen les picades?

Renteu i desinfecteu bé la zona de la picada. El tractament és simptomàtic; en cas que persisteixin les molèsties consulteu el vostre metge o metgessa.