Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:01 | 25/07/2024

Previsió d'afectació al trànsit durant la festivitat de Sant Martí

dijous 13 novembre 2014

Amb motiu de la celebració de la Festa Major d’Hivern de Sant Martí, alguns carrers de Viladecavalls es veuran afectats per restriccions de circulació, estacionament de vehicles i canvis de sentit degut als actes i activitats realitzades durant els dies de Festa.

Des de les 7:00h del matí de divendres 14 de novembre i fins les 14:00h del dilluns 17 de novembre, el cos de Policia local, té previst afectacions en diferents punts:

• Els carrers Antoni Soler i Hospital i C/ Nou a la part de la Pl. Pere Amat  restaran tancats a la circulació i no es podrà estacionar des del divendres a les 7:00 h. fins al dilluns a les 14:00 h.


• El Carrer de Baix durant tot el cap de setmana estarà tallat al transit, serà d’accés exclusiu als veïns del c/de Baix i del C/ de La Masia. Aquest haurà d’estar lliure de vehicles estacionats en tot el carrer el dissabte 13 de novembre a partir de les 13:00 h i fins diumenge a les 17:00 h.


• El carrer de Dalt, es canviarà el sentit de circulació i quedarà al contrari del habitual, es a dir, sentit de sortida a la rotonda del carrer orenetes.

 Us recordem, per les vostres previsions, la disponibilitat de l’aparcament del C/ Orenetes. Disculpeu les molèsties que es puguin ocasionar.