Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 19:05 | 14/07/2024

Primer concert del cicle Viu la Veu 2022

La 6a edició del cicle Viu la Veu de Viladecavalls començarà aquest mes de juny amb el concert del quintet Sommeliers, guanyadores del premi Miquel Martí i Pol 2018 de la XIa edició del certamen Terra i Cultura promogut per Lluís Llach amb el tema “La LLibertat”.

dilluns 16 maig 2022

Sommeliers va néixer fa quatre anys, format per cinc noies, quatre instrumentistes que han estudiat música clàssica (Esmuc i Liceu) i la veu que havent estudiat cant modern (Taller de Músics). 

Al llarg d’aquests 4 anys han tret dos CDs, “Quinze d’abril” (2015, Temps Record) i “8 am” (2018, Discmedi i Taller de Músics) i ara estan a punt de treure el seu tercer disc! Els dos primers han pogut presentar-los a diferents programes com Divendres o Els Matins de TV3, Enderrock, Catalunya Ràdio, Rac105, o La Vanguardia.

El divendres 3 de juny, a les 21.30 hores, tindrem la oportunitat d’escoltar la seva música al primer concert del cicle Viu la Veu 2022 a la terrassa de l’Escola Municipal de Música Pau Casals.

L’obertura de portes serà a les 21.00 hores i hi haurà de servei de bar i tapes durant tot el cicle municipal. Tots els concerts són gratuïts. Donat l’aforament limitat de l’espai cal ser puntuals per no quedar-se sense plaça.