Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:49 | 23/07/2024

Primer festival de Hip Hop Generando Confianza

Viladecavalls impulsa un projecte pioner a Catalunya amb l’objectiu de lluitar contra l'assetjament escolar. “Estem obrint un camí bo en la lluita vers el bullying”

dilluns 16 juny 2014

L’Ajuntament de Viladecavalls, el Consell Jove i l’Associació Tevisitotefelicito presentaran aquest dissabte 21 de juny al carrer Indústria de Can Trias, la primera edició de “Generando Confianza Hip Hop Festival”, per la lluita contra l’assetjament escolar.

El festival gaudirà d’un programa multidisciplinari en torn de la cultura urbana i les seves diferents manifestacions. Exhibicions de Batalla Freestyle, Bboying, Hip Hop i música en directe d’alguns dels millors artistes de la “cultura urban” com són Rap Critico Socios Rüe, Bonarrassa Zulú, La Hawha Band són alguns dels ingredients del Festival.

L’esdeveniment pretén ser quelcom més que una trobada d’artistes per a demostrar el seu talent, anant molt més lluny i llençant un missatge des de l’escenari: Generando confianza, di: ¡No al acoso escolar!

Segons un estudi de la UE, el 39% dels alumnes pateixen assetjament escolar, i un de cada quatre casos es produeixen al nostre país. La intenció de Generando Confianza Hip Hop Festival és la de conscienciar a nens i joves sobre les conseqüències del bullying.

A més del show a l’escenari, els assistents trobaran altres activitats que complementaran aquesta jornada musical, com ara, la creació d’un mural en motiu de l’esdeveniment o un taller per als més menuts organitzat per la gent de Bonarrassa.

El dissabte 21 de juny no et quedis a casa i vine al Generando Confianza Hip Hop Festival!