Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:29 | 24/07/2024

Primera fase de vacunació per a persones dependents i majors de 80 anys del municipi

El CAP Ernest LLuch de Viladecavalls durà a terme la vacunació de la població de gent gran amb grau de dependència important i major de 80 anys, amb la vacuna de Pfizer/BioNTech, aprovada per l’Agència Europea de Medicaments, entre avui 24 i demà 25 de febrer, i el pròxim 3 de març.

dimecres 24 febrer 2021

Des de la Direcció del CAP Ernest LLuch s'ha aconseguit centralitzar aquesta convocatòria de vacunació, en el propi CAP de Viladecavalls, amb l’objectiu que els veïns i les veïnes del nostre municipi no s'hagin de traslladar a altres Centres d'Atenció Primària.

Amb la finalitat que els veïns i veïnes que hagin estat citats i que per qüestions de mobilitat reduïda no puguin accedir caminant a l'interior del centre sanitari, se'ls hi subministrarà el vaccí directament sense baixar-se del vehicle. Per a poder dur a terme aquesta opció, s’habilitarà la zona d'aparcament interior del CAP Ernest LLuch, així com dues places reservades per a persones amb mobilitat reduïda, al carrer Pintor Casas, tot just a l'entrada del CAP. Així mateix, se subministrarà la vacuna a domicili a la gent gran amb grau de dependència important i major de 80 anys que no puguin sortir de casa per motius de salut.

En tots els casos, serà el CAP qui es posi en contacte amb els pacients per donar-li data i hora per a la vacunació.

En el mateix moment que s'apliqui la primera dosi de la vacuna, s’informarà als usuaris i usuàries de la data per a la segona aplicació de la vacuna.

Des de l’ajuntament celebrem aquesta actuació que permetrà protegir la nostra gent gran en front la COVID-19 i continuarem informant dels avenços de la campanya de vacunació en la resta de col·lectius i sectors de població de Viladecavalls.