Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:27 | 16/07/2024

Primera sessió explicativa de l'Estudi de Mobilitat Urbana Sostenible a la ciutadania

L’Ajuntament de Viladecavalls va celebrar una sessió explicativa de l’Estudi de Mobilitat Urbana Sostenible (EMUS) del municipi, a l’auditori del Centre Cívic Paco Cano de Can Trias, el dimarts 20 de setembre de 2022.

dimecres 21 setembre 2022

L' EMUS, impulsat per l'ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona, es troba en fase de prediagnosi i tracta aspectes com ara la integració urbana i de millora de la mobilitat de la carretera B-120 en el seu tram central que creua el municipi, la millora de l'accessibilitat del nucli urbà de Viladecavalls i de CanTrias, ampliar la xarxa d'itineraris interurbans per a bicicletes i vianants, fomentar el transport públic, entre altres temes.

És després de les sessions explicatives i participatives, que es duen a terme aquest mes de setembre per copsar les necessitats i suggeriments aportats per la ciutadania, que s'acabarà d'elaborar la diagnosi.

La següent sessió es farà en la sala polivalent dels baixos de la Biblioteca Pere Calders de Viladecavalls, el dimarts 27 de setembre a les 18.30 hores.

Des de l'Ajuntament animem a la ciutadania a participar en la propera sessió per tal de traslladar les seves aportacions, que es tindran en compte a l'hora de definir la diagnosi definitiva.