Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:52 | 13/07/2024

Primera xerrada del cicle “Crisi climàtica, com afrontar la transició energètica a la nostra llar?”

L’Ajuntament de Viladecavalls organitza un cicle de formacions, en format online, per informar la ciutadania sobre els recursos que tenim al nostre abast per fer front a la transició energètica davant la crisi climàtica en la qual ens trobem.

dimarts 06 abril 2021

La primera formació es durà a terme demà dimecres a les 19.00 hores i tractarà sobre la nova convocatòria d’ajuts econòmics per a la rehabilitació energètica d’edificis existents.

La sessió es realitzarà per Microsoft Teams i és oberta a tota la ciutadania. Les persones interessades en participar al seminari s’hauran de connectar a través del següent enllaç: https://ja.cat/webinar_eficiencia_energetica_01. El gestor energètic de l’ajuntament serà l’encarregat de la xerrada i moderarà el torn de preguntes final.

El cicle de seminaris web tindrà dues sessions més, que es duran a terme el 21 d’abril i el 5 de maig, en els quals es parlarà sobre el nou Reial Decret 244/2019, que regula l’autoconsum fotovoltaic d’energia elèctrica, així com les diferents opcions per instal·lar plaques fotovoltaiques a la nostra llar i les bonificacions fiscals en l’IBI i en l’ICIO, i els recursos per optimitzar la factura de la llum per millorar el consum energètic.