Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:01 | 24/07/2024

Procés participatiu per a la creació d'un centre de recursos a Viladecavalls

Més de 50 persones han assistit a la presentació

dimecres 10 maig 2017

L'Ajuntament va presentar ahir dimarts 9 de maig, en la sala de plens, el projecte participatiu per la creació d'un centre de recursos ubicat en el polígon industrial de La Bòbila de Viladecavalls.

L'objectiu de la presentació ha estat exposar el projecte a diversos col·lectius potencialment interessats a disposar d'aquest equipament, com ara les empreses i professionals del municipi, persones a l'atur, centres de formació, entre altres i traslladar la importància de recollir totes les seves aportacions, claus per concebre aquest centre.

La presentació s'ha dut a terme en dues sessions, una de matí a les 10.00 hores i una de tarda a les 19.00 hores, per facilitar l'assistència dels interessats en formar part del projecte aconseguint una participació de més de 50 persones, com ara el Delegat Territorial de PIMEC, Miquel Martínez, el Secretari General Adjunt de la CECOT, Joseba Ruiz, la Directora del SOC de Terrassa, Elena Rivera, el Director del Centre d'Imatge i Noves Tecnologies de l'UPC, David Sánchez, el President de Circutor, Ramon Comellas, Ignasi Canal de l'empresa AXIOMA, Enric Comellas de Casa Gispert, Gemma González i Maria Carmen Castellano de TMG Solutions, Susana Soriano, consellera delegada de l'empresa SONPURA, la directora de l'IES Viladecavalls, Belén Parra, així com el grup mentor de Viladecavalls, autònoms, persones a l'atur, representants dels grups municipals de Viladecavalls, entre altres.

L'acte s'ha realitzat amb la presència dels representants de la Corporació, Cesca Berenguer, Alcaldessa de Viladecavalls, Dolors Salmerón i Marc González, Regidors de Promoció Econòmica i José Valero, Regidor d'Obres i Serveis. Cesca Berenguer ha animat a tots els assistents a participar en aquest projecte i fer-se'l seu, perquè "Les idees que puguin tenir els polítics, sense el suport de la ciutadania, no poden tenir èxit".

En el transcurs d'aquest procés de participació iniciat ahir, Monday Happy Monday, empresa contractada per a realitzar aquest procés, realitzarà entrevistes personals i grupals per copsar tots aquells aspectes que els interessats valorin hauria de contemplar aquest nou equipament.

Potenciar el teixit empresarial local, dinamitzar l'ocupació i dotar de les eines que permetin millorar les tasques del dia a dia dels emprenedors són els pilars d'aquest projecte.

Des de l'Ajuntament es treballarà per aconseguir que aquest centre de recursos cobreixi totes les necessitats detectades durant el procés participatiu i dinamitzi l'activitat empresarial, professional i formativa de Viladecavalls.