Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:52 | 22/07/2024

Programa d'actes Carnestoltes 2015

Carnestoltes és una de les celebracions de caràcter popular més important del calendari a Viladecavalls, sent La Cercavila pels carrers del poble i el concurs de disfresses les activitats més destacades.

dilluns 16 febrer 2015

No obstant això, l’Ajuntament de Viladecavalls i la Comissió del Carnestoltes han preparat una festa amb dues destacades novetats.

Viladecavalls estrenarà divendres 20 “Ressuscitem el Carnestoltes”,  acte en el qual la comitiva de carnestoltes baixarà des de la plaça de l’Església fins a l’Ajuntament per tal de procedir a la “Resurrecció”.

 

Dissabte 21 a les 17:30h, tindrà lloc l’arribada del Rei Carnestoltes a la plaça de la Creueta i tot seguint es donarà l’inici a la Cercavila.

 

Tothom pot participar lliurement, però si voleu optar al premi, us heu d’inscriure al concurs de comparses (4 o més persones) entre el 16 de febrer i dimecres 18  de febrer.

Finalment diumenge 22 tindrà lloc una Sardinada Popular a la plaça de la Vila mentre es plora al Rei Carnestoltes. Per aquest acte es comptarà amb la presència de la Comitiva de planideres i la participació especial de la Sardina Tarumbina.

Trobareu més informació als següents enllaços

> Accés als actes de l'agenda cultural

> Cartell Carnestoltes 2015

> Inscripcions