Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:07 | 19/07/2024

Programa d'activitats amb motiu del Dia Internacional de les Dones 2022

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, que se celebra el 8 de març per commemorar la lluita de les dones per la seva participació en tots els àmbits de la societat, i en especial en l’àmbit laboral, l’Ajuntament de Viladecavalls, amb la col·laboració d’entitats locals, ha organitzan un programa d’activitats per celebrar aquesta data.

dijous 24 febrer 2022

Així, des del 7 fins al 16 de març, diversos equipaments municipals acolliran activitats per a tothom com ara xerrades, actuacions musicals i teatrals, una caminada pel municipi o una mostra artística d’autores vilacavallenques, a més de la tradicional lectura del manifest per part de l’alcaldessa, Cesca Berenguer, a la plaça de la Vila, entre altres.

Cal destacar la presentació de la història de la Ramona Porta, una veïna del municipi que va ser enviada a la foguera acusada de bruixeria, a càrrec de l’historiador Ricard Jiménez Herrera i la regidora d’Igualtat de Gènere de l’Ajuntament de Viladecavalls, Dolors Salmerón Daví, el 12 de març a les 12.00 hores a l’ermita de Sant Miquel de Toudell. 

Trobareu les activitats del 8M 2022 a l’agenda web o en el fulletó que es repartirà en versió PDF a: Programa d’activitats 8M