Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:42 | 16/07/2024

Programa Treball, Talent i Tecnologia per millorar les habilitats digital en el sector del comerç

Si treballes o vols treballar en negocis de comerç, restauració o serveis, millora els teus coneixements digitals i tindràs més oportunitats!

dijous 12 maig 2022

La difusió de l’oferta, la comunicació amb els clients, la gestió de la compra o els serveis requereix cada vegada més l’ús d’eines digitals per adaptar els negocis a les demandes de la ciutadania. Les persones treballadores en comerços, restaurants i empreses de serveis a les persones han d’incorporar coneixements i desenvolupar habilitats en aquesta línia.   

Per adaptar el teu perfil professional a aquesta situació de transformació digital és important identificar quin és el teu nivell i quines són les possibilitats de millora, per preparar-te i oferir un valor afegit, ja sigui en un procés de selecció, per mantenir el lloc de treball o per aconseguir una promoció professional a la teva empresa. Tot plegat necessari en un context en el que les empreses, per ser competitives, han de comptar amb persones amb talent digital per afrontar el canvi d’hàbits i valors en el consum.

Per millorar la teva ocupabilitat envers negocis de comerç, restauració o serveis, et proposem que participis en el Programa Treball, Talent i Tecnologia, subvencionat per la Diputació de Barcelona, que desenvolupa l’Ajuntament de Viladecavalls amb la col·laboració del Consell Comarcal, i que t’ofereix la possibilitat de participar en les activitats del projecte “Activitat local i de serveis a persones i ciutadania”. Pots començar participant en una primera sessió que servirà per marcar passos posteriors.  

  

Quan? Dimarts 24/05/2022  

On? en línia o presencial a la sala polivalent dels baixos de la biblioteca 

Hora?   

  • 9.30 a 11.30 h – presencial 
  • 13.30 a 15.00 h – en línia (zoom)  

Cost programa? Gratuït  

Inscripció? https://tuit.cat/f5j1P 

  

Una iniciativa per a ciutadans i ciutadanes de Viladecavalls que s’ofereix des del Servei d’Ocupació Local (SLO) de l’Ajuntament de Viladecavalls, que té com a objectiu ajudar a les persones en situació d’atur per augmentar les possibilitat de trobar feina o la millora de coneixements de persones en actiu per mantenir el seu lloc de treball o reorientar el seu perfil per a noves ocupacions.  

Si vols més informació, envia’ns un correu electrònic a comerc@viladecavalls.cat amb l’assumpte “Persones”, tot indicant el teu interès.