Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:58 | 24/07/2024

Properes convocatòries de subvencions

El proper mes de setembre s’obriran els terminis per a sol·licitar diverses subvencions municipals per donar suport a la ciutadania en els àmbits de la mobilitat i de l’escolaritat.

dimecres 28 juliol 2021

Per tal de fomentar la mobilitat en transport públic de les persones majors de 65 anys i les persones amb grau de discapacitat igual o superior al 33% amb escassa capacitat econòmica, l’Ajuntament oferirà un ajut econòmic per mitjà d’una subvenció, en règim de concurrència competitiva. L’ajut es podrà demanar a través d’un tràmit telemàtic o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) amb cita prèvia, del 20 de setembre al 4 d’octubre.

Amb el mateix termini de sol·licitud, l’Ajuntament oferirà un ajut econòmic a persones amb discapacitat majors de 18 anys que presentin dificultats de mobilitat i necessitat d’acompanyament per tal de fomentar l’ús de transport adaptat. Es podrà tramitar igualment de manera telemàtica o a l’OAC amb cita prèvia.

En l’àmbit de l’escolaritat, l’Ajuntament oferirà un suport econòmic, mitjançant subvenció en règim de concurrència competitiva, a les famílies amb infants de 3 a 16 anys escolaritzats en centres escolars sufragats amb fons públics, per a tendre les despeses que es generen a l’inici del curs escolar. El tràmit és telemàtic i es podrà demanar del 13 al 27 de setembre.