Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:16 | 23/07/2024

Prorrogada durant un any la validesa dels DNI caducats des de l’estat d’alarma

Ahir dimecres 18 de març, el Consell de Ministres va aprovar el Reial Decret-Llei de mesures urgents extraordinàries per fer front a l'impacte econòmic i social del COVID-19 que, entre altres qüestions, prorroga durant un any la validesa dels DNI que caduquin des de l'entrada en vigor de l'estat d'alarma, és a dir, des del passat 14 de març del 2020.

dijous 19 març 2020

El nou termini per a renovar el document d’identitat serà fins al 13 de març del 2021. En aquest sentit, aquesta pròrroga permetrà que es puguin renovar, seguint el procediment actual, els certificats reconeguts incorporats a aquest en el mateix període.

El 14 de març atès la publicació del Reial Decret, es va cancel·lar el servei d'expedició i renovació de DNI i passaport mitjançant el servei de cita prèvia i assistència a les comissaries. La raó és evitar les aglomeracions de gent en les comissaries en el moment d'anar a renovar el passaport o el document nacional d'identitat i evitar així la propagació del coronavirus. Aquesta cancel·lació també s'estén al servei de desplaçament de les Unitats Mòbils als municipis. A Viladecavalls, s'anul·len les cites facilitades per el mes d'abril i juny.

Des de l'Oficina d'Atenció Ciutadana s'ha informat als usuaris afectats. La data prevista pel mes de juny resta en suspens en funció de l'evolució dels aconteixements. L'Ajuntament informarà quan es restableixi el servei.

Més informació https://www.citapreviadnie.es/citaPreviaDniExp/