Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:23 | 16/07/2024

Pròxima obertura de la convocatòria dels Plans Ocupacionals Locals 2019

En el marc de la segona edició del programa complementari de millora de l'ocupabilitat 2019 de la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Viladecavalls obre la convocatòria de selecció de personal laboral temporal per a cobrir cinc llocs de treball de peons de la Brigada Municipal.

dimecres 10 juliol 2019

El termini per a presentar les sol·licituds s'iniciarà demà dijous 11 de juliol i finalitzarà el 20 del mateix mes, ambdós inclosos. L'inici de les contractacions està prevista pel 19 d'agost i tindrà com a data de finalització el 31 de desembre del 2019.

La finalitat d'aqués procés selectiu és el de fomentar l'ocupació i la igualtat d'oportunitats laborals de persones en situació d'atur, en especial d'aquelles persones que formin part de col·lectius amb risc d'exclusió social o tinguin dificultats especials a l'hora de trobar feina.

Les persones interessades a prendre part del concurs hauran de cumplir els requisits recollits a les bases reguladores i presentar la seva sol·licitud  mitjançant el tràmit "Participació en processos de selecció de personal de l'Ajuntament"