Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:36 | 24/07/2024

Pròxima sortida de marxa nòrdica per a gent gran

El dimarts 31 de gener de 2023 es realitzarà la primera sortida del Cicle de Passejades de Marxa Nòrdica per la gent gran, organitzada per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l'Ajuntament de Viladecavalls. El cicle consta de tres sortides organitzades per diferents municipis, entre ells el de Viladecavalls.

dimecres 18 gener 2023

El dia 31 de gener la gent que vulgui participar en aquesta sortida, anirà a gaudir d'una jornada de marxa nòrdica al municipi de Sant Celoni, als peus del Montseny. Es tracta d’un itinerari que es realitza íntegrament per pistes forestals còmodes (cal parar atenció al desplaçament a l’inici de la passejada perquè cal caminar uns 75 m per la carretera).

El punt de sortida de la marxa serà a la població de Campins. Des d’allà es pujarà l’ermita de Sant Guillem, que forma part de la ruta del modernisme català. Tot seguit, continuarà la pujada fins a la Serra de Can Cellers, on s’hi troba la Masia de Can Minuart, i es finalitzarà després de baixar fins al nucli urbà de Sant Celoni. Durant la passejada, de 9 km i apte per a tots els nivells, es podrà gaudir de les vistes del Montseny i el Montnegre en un entorn natural privilegiat.

Les persones interessades a participar en aquesta jornada de marxa nòrdica s’han d’inscriure a travaés del formulari digital: Inscripcions Marxa Nòrdica 31 de gener 2023

Les places estan limitades a 70 participants.

El punt de sortida des de Viladecavalls serà des de l’aparcament municipal del carrer Orenetes a les 8.15 hores i la tornada serà a les 16.15 hores.

Cal portar:

  • Roba i calçat adequat per fer activitat física
  • Esmorzar i dinar
  • Pals de marxa nòrdica (si no teniu, l'Ajuntament de Viladecavalls us en deixarà per fer l'activitat)

El Centre Excursionista de Viladecavalls participarà com a entitat en les sortides del cicle de marxa nòrdica per a gent gran, com a responsables dels grups que hi participaran.