Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:53 | 21/07/2024

Pròximes obres de millora de la mobilitat dels polígons industrials de Viladecavalls

La setmana vinent, es preveu començar les obres de la primera fase del Projecte de Modernització dels Polígons Industrials a Can Trias, La Bòbila i Can Mitjans.

dimecres 26 agost 2020

Concretament, les actuacions que es realitzaran contemplen els següents àmbits:

1.- XARXA PER A VIANANTS: millorar l’accessibilitat i la seguretat dels itineraris d’accés als polígons industrials de Viladecavalls amb l’objectiu d’incrementar l’accés a peu. Racionalitzar i planificar els accessos per a vianants i mantenir una xarxa d’itineraris segura, contínua i confortable.

2.- XARXA PER A BICICLETES: millorar l’accessibilitat i la seguretat dels itineraris per a bicicletes en l’accés als polígons industrials amb l’objectiu d’incrementar l’accés en bicicleta des del nucli urbà i des dels barris de Can Trias i Sant Miquel Guanteres.

3.- XARXA DEL VEHICLE PRIVAT: reordenació dels sentits de circulació dels polígons industrials de Can Mitjans i Can Trias amb l’objectiu de millorar la fluïdesa del trànsit rodat i disposar de més superfície viària per a destinar a aparcament en via pública.

4.- XARXA DEL VEHICLE PRIVAT: delimitació de les places d’aparcament en via pública per a turismes i camions amb l’objectiu d’oferir i ordenar l’oferta d’aparcament per a turismes als polígons industrials i evitar les situacions irregulars d’aparcament.

5.- SEGUERETAT VIÀRIA: incorporar mesures per millorar les cruïlles i per reduir la velocitat dins dels polígons industrials amb l’objectiu d’augmentar la seguretat viària en determinats vials d’aquests.

L’obra serà executada per l’empresa CONTRATAS VILOR S.L., per un import total de 111.422,85 €, IVA inclòs. El termini previst de durada és de 40 dies naturals.

Aquesta actuació s’emmarca dins del Pla de Modernització de Polígons de la Diputació de Barcelona, per tal de modernitzar-los en matèria d’infraestructures, serveis, promoció i actuacions innovadores. 

L’objectiu del Pla és millorar la qualitat dels polígons industrials finançant inversions d’alt impacte que permetin transformar-los i, en conseqüència, augmentar la competitivitat de les empreses que s’hi ubiquen, fer-les créixer i crear nous llocs de treball, aconseguint de retruc incrementar el PIB industrial català.