Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 01:46 | 20/07/2024

Publicat el programa de la Festa Major

Música en directe, cultura popular, activitats socials o representacions ompliran la programació de la festa gran

divendres 23 juny 2023

Del 7 al 10 de juliol el nostre municipi celebra la seva festa gran, la Festa Major, que enguany ofereix una àmplia selecció de més de quaranta activitats per a tots els gustos i edats. Aquests dies ja podem consultar el programa que s’ha fet públic amb les diferents propostes previstes. 

L'esdeveniment s'iniciarà oficialment amb el pregó a càrrec de Francesc Mauri, meteoròleg de TV3, que tindrà lloc el divendres 7 de juliol a les 21.15 h a la plaça de la Masia de Can Turu. A partir d'aquest moment, tindrem la possibilitat gaudir d'una gran varietat d'activitats, com ara concerts de les "nits joves", cercaviles de cultura popular i tradicional, homenatges a Mecano i Lady Gaga, un dinar de germanor per als més grans, actuacions de bandes locals i una la mostra de teatre i espectacles al carrer.

 

Una festa segura

La seguretat de tots els assistents tornarà a ser una prioritat, i per això s'han posat en marxa diverses iniciatives. Una d'elles és el servei de bus nocturn, que permetrà desplaçar-se còmodament sense haver d'utilitzar el seu propi vehicle. A més, es disposarà d'un Punt Lila, i d’un punt d'Energy Control per a assessorament sobre el consum responsable d'alcohol i altres substàncies.

Per a consultar amb detall les diferents activitats previstes podeu descarregar el programa aquí.