Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 19:41 | 14/07/2024

Quarta edició de la Nordic Walking a Viladecavalls

L'Ajuntament ha organitzat una nova edició de la Nordic Walking a Viladecavalls per aquest dissabte 23 de setembre.

dimarts 19 setembre 2017

Aquesta és la quarta edició de la jornada de marxa nòrdica de Viladecavalls, emmarcada en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i la European Mobility Week. Una setmana en la qual pobles i ciutats de Catalunya i de tota Europa promouen hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables.

La IV Nordic Walking a Viladecavalls tindrà com a punt de sortida la Plaça de la Vila a les 10.30 hores de dissabte i el recorregut, d'aproximadament 6 km, s'ha adaptat a tots els nivells i condicions físiques per tal d'oferir una proposta de cap de setmana saludable al màxim nombre de veïns i veïnes del municipi.

Els participants hauran de portar pals de caminar, anar degudament equipats amb roba i calçat còmode i no oblidar l'aigua per hidratar-se durant la marxa.

Les persones que s'iniciin en la marxa nòrdica en la IV Nordic Walking a Viladecavalls podran aprendre les nocions bàsiques per desenvolupar correctament aquesta activitat amb una sessió amb monitor, de manera gratuïta.

Així doncs, us animem a sortir de casa i participar en la IV Nordic Walking a Viladecavalls en una jornada familiar, esportiva i saludable.