Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 17:30 | 12/07/2024

Què opina la ciutadania de Viladecavalls?

La Diputació de Barcelona ha publicat un nou visor interactiu. El Dibaròmetre, que crea una imatge de la percepció de la ciutadania envers els municipis, serveis i ajuntaments de la província, conformada d’una enquesta representativa segons el tram de població de cada municipi, de menys de 10.000 habitants.

dilluns 28 març 2022

L’objectiu d’aquest estudi, portat a terme des del 2020 fins al 2022, és copsar quina valoració fa la ciutadania dels serveis municipals, la transparència de les administracions, les problemàtiques que més preocupen, o el grau de satisfacció en diversos àmbits. 

En el cas de Viladecavalls, els resultats que es mostren son els del conjunt de municipis del tram de Viladecavalls, de 5.001 a 10.000 habitants, no són dades exclusives del nostre municipi.

En aquest sentit, de les dades recollides es destaca un grau elevat de satisfacció de viure en els respectius municipis (92%), que la recollida d’escombraries, els trànsit i l’enllumenat són els serveis que obtenen millor valoració, en detriment de l’estat dels carrers, l’accés a l’habitatge, i les oportunitats de feina, les quals són percebudes amb un grau de valoració baix. Els problemes que més preocupen la ciutadania són la seguretat ciutadana, la gestió política i el transport públic.

Podeu veure les dades representatives del tram de Viladecavalls en el següent enllaç: https://dibarometre.diba.cat/#/8300