Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:23 | 19/07/2024

Ràdio Vila col·labora amb “La Xarxa” en la nova campanya solidària de Creu Roja

La Creu Roja va presentar dilluns passat la campanya #ObreElsUlls per sensibilitzar la ciutadania, les institucions i la societat civil sobre la realitat dels refugiats i demanar la seva col·laboració per facilitar la seva acollida i integració a Catalunya.

dimecres 01 febrer 2017

En el marc d’aquesta campanya, l’emissora municipal, amb col·laboració de La Xarxa (de comunicació local), emet des del passat dilluns una sèrie de falques, que conviden a  reflexionar sobre l'acollida de les persones refugiades.


Aquesta acció vol generar empatia, mostrar diversitat i trencar estereotips, per aquest motiu, a banda de la campanya de comunicació, Creu Roja Catalunya i La Xarxa emeten una sèrie audiovisual  d’11 capítols en els quals hi ha participat nou televisions locals. La sèrie es va estrenar ahir dimarts i es pot veure a les televisions locals i al canal 159 de Movistar+.

Des de l’Ajuntament creiem que és fonamental la implicació i el suport del món local amb l’acollida de persones refugiades i el repte que suposa la seva posterior integració social, i es valora molt positivament el paper dels mitjans, com el cas de Ràdio Vila, en fer pedagogia d’aquest tipus d’accions solidàries.