Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:32 | 23/07/2024

Ràdio Vila estrena nova imatge

Amb l’objectiu d’oferir una imatge visual més moderna i en sintonia amb la nova etapa iniciada a Ràdio Vila, caracteritzada per la incorporació d’un coordinador, la renovació de l’equip tècnic, la millora de l’espai i per la pròxima celebració del 20è aniversari de l’emissora municipal, entre altres projectes, l’Ajuntament de Viladecavalls ha dissenyat aquesta nova imatge.

divendres 16 desembre 2016

El nou logotip destaca per la utilització del color corporatiu de l’Ajuntament i unes barres d’equalització (VU-meter), amb forma d’una “ve baixa”, les quals identifiquen alhora el municipi de Viladecavalls.

Ràdio Vila amb La Marató de TV3

La nova imatge  es podrà veure dissabte 17 de desembre, al “set” de Ràdio Vila, ubicat a l’escenari, a la Plaça de la Vila. Voluntaris de l’emissora municipal, no volen perdre l'ocasió de col·laborar amb aquesta causa. Durant el Viladecavalls no s’atura! de dissabte, participaran activament tot conduint l’acte, presentant i entrevistant els diferents protagonistes i amenitzant les quatre hores ininterrompudes d’actuacions que hi haurà damunt l’escenari.