Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 00:22 | 13/07/2024

Realitzada la primera xerrada sobre eficiència energètica del cicle “Crisi climàtica, com afrontar la transició energètica a la nostra llar?”

El gestor energètic de l’Ajuntament de Viladecavalls va realitzar la primera xerrada del cicle “Crisi climàtica, com afrontar la transició energètica a la nostra llar?”, ahir dimecres 7 d’abril, a les 19.00 hores, en sessió virtual.

dijous 08 abril 2021

A la xerrada es va presentar el cicle, enfocat a la crisi climàtica i les actuacions a nivell domèstic que es poden dur a terme per a revertir aquesta. Així mateix, es van explicar conceptes relacionats amb la crisi climàtica, com ara que la transició energètica és un canvi de model en el qual es pretén canviar els combustibles fòssils per energies renovables i dur a terme accions d’eficiència energètica per reduir la intensitat del consum d’energia, amb un calendari consensuat a escala mundial. Aquesta transició energètica interpel·la, no només a les administracions o la indústria, sinó a tota la societat.

Tot seguit, es van resoldre els dubtes que han anat arribant a l’ajuntament relatiu al consum energètic i es va informar les persones assistents sobre la línia de subvenció existent per tirar endavant projectes de rehabilitació energètica en edificis.

El pròxim 21 d’abril i 5 de maig es duran a terme noves xerrades del cicle. Des de l’Ajuntament us animem a participar-hi i conèixer, així, quines accions contra el canvi climàtic es poden dur a terme en tots els àmbits de la nostra societat.