Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:54 | 13/07/2024

Recaptats més de 2.000 euros en les Jornades esportives solidàries de Viladecavalls

El passat cap de setmana del 16 i 17 de juny, la zona esportiva municipal del nucli urbà va acollir unes jornades esportives solidàries, organitzades per l'Escola de Futbol de Viladecavalls, el Club de Bàsquet Rosella i l'Ajuntament de Viladecavalls amb una quarantena de col·laboradors, per recaptar donatius que es destinaran, de manera íntegra, a famílies del municipi amb situacions especials.

divendres 22 juny 2018

Al llarg dels dos dies, més de 600 persones van apropar-se a la zona esportiva i van poder realitzar els seus donatius participant en una tómbola amb premis facilitats pels col·laboradors, partits de futbol i bàsquet benèfics i una exhibició de ball BollyWood per part de l'entitat local VilaWood.

A falta del recompte final de les aportacions fetes al compte bancari que es va habilitar per a l'ocasió, ja s'han recaptat més de 2.000 euros.

Aquestes jornades no haurien estat possible sense el gran esforç realitzat per les mares de l'aleví B de l'Escola de Futbol de Viladecavalls i integrants dels Kames Kids, que van estar pendents de cada detall i van animar a tothom a participar en aquesta causa solidària.

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls expressem el nostre agraïment a totes les persones que hi ha col·laborat i a totes les persones que han dedicat el seu temps a fer-ho possible.