Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:06 | 14/07/2024

Recollida de regals per a la Cavalcada de Reis 2023

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls recordem a les famílies que vulguin que els seus fills i filles rebin els regals de Reis durant la Cavalcada de Reis 2023 de Viladecavalls, que hauran de portar-los al pavelló municipal Sebastià Homs els dies 2 o 3 de gener, en horari de 17.00 a 20.00 h.

divendres 30 desembre 2022

Els Reis d’Orient recorreran els carrers de Viladecavalls el pròxim 5 de gener a partir de les 18.00 hores per repartir els regals demanats pels infants a les cartes que hagin lliurat a la patgessa Martina.

Amb motiu de les obres de millora del carrer Sant Martí, enguany els regals d’aquest carrer es repartiran en un punt únic, un cop els Reis d’Orient hagin fet la parada d'adoració a l'Església.

Aquest punt, situat a l'inici del carrer Sant Martí, s'habilitarà amb una tarima i tres trons des d'on Ses Majestats faran el repartiment de regals només als veïns i a les veïnes del carrer Sant Martí afectats per les obres.

De la mateixa manera, a la cantonada del carrer LLevant amb Canigó, Ses Majestats faran entrega dels regals del veïnat a partir del número 50 del carrer Llevant.

Més informació a: Cavalcada de Reis 2023