Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:08 | 19/07/2024

Recollida i neteja de prop de dues-centes travesses de ciment al camí del Roure Centenari

Després de diverses peticions realitzades per l’Ajuntament de Viladecavalls a l’empresa ADIF, aquesta ha efectuat la recollida i neteja de quasi dues-centes travesses de ciment, abocades a l'entorn natural del camí del Roure Centenari, durant els mesos d’octubre i novembre.

dijous 19 novembre 2020

L’Ajuntament havia detectat que estaven abandonades en un terraplè al voltant del camí del Roure Centenari i comportaven un perill pel seu despreniment. La retirada s'ha dut a terme amb un camió a la base del terraplè i les que estaven a més alçada amb vehicle de via.

Amb aquesta acció es dóna per finalitzada aquesta incidència. No obstant això, l’Ajuntament es mantindrà atent perquè aquests abocaments incontrolats no es tornin a produir, donat que en alguns casos -no en aquest cas concret- la retirada dels residus suposa un cost elevat per a les arques municipals.

Per aquest motiu, l’Ajuntament adoptarà mesures dissuasives perquè les empreses o particulars respectin la normativa de convivència i el nostre entorn natural.

Estat previ a la retirada de les travesses de ciment d'ADIF

Estat previ a la retirada de les travesses de ciment d'ADIF

Galeria d'Imatges

IMG-20200929-WA0001.jpg