Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:13 | 15/07/2024

Reconeixement al jutge de Pau de Viladecavalls

Francesc Xavier Garcia Turu, jutge de pau de Viladecavalls, va rebre la Medalla d'Honor atorgada per l'Associació Catalana en Pro de la Justícia, en reconeixement de la seva exemplar dedicació a la justícia de Pau, el passat 15 d'octubre de 2022, a Seva.

dilluns 24 octubre 2022

El lliurament es va fer dins la celebració de l'acte del Dia de la Justícia de Pau a Catalunya, que aquest any també celebrava el seu 35è aniversari. 

En Francesc Xavier va manifestar que "Ha sigut molt gratificant rebre la Medalla d'Honor per l'exemplar dedicació a la justícia de pau per part de la dita associació" i va agrair l'Ajuntament de Viladecavalls "Al mateix temps vull agrair a la corporació municipal l'esforç fet per fer les noves instal·lacions del jutjat de pau, puguin així continuar fent les tasques de jutge de pau d'acord amb el que es mereix Viladecavalls". 

En Francesc Xavier va prendre possessió del càrrec davant del Jutjat de Pau de Viladecavalls el 28 de març de 2007. Anteriorment, Viladecavalls ha tingut 26 jutges de Pau, des del 1876. 

Des de l'Ajuntament, expressem la nostra enhorabona per aquest reconeixement i agraïm el Francesc Xavier pel servei prestat a la ciutadania de Viladecavalls.