Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 13:57 | 24/07/2024

Recta final a la reforma de la plaça de l’Església

L’actuació ha estat precedida de l’acord entre el Bisbat de Terrassa i l’Ajuntament per a garantir l’ús públic d’aquest espai

dijous 01 febrer 2024

Ja es troben avançats els treballs que es duen a terme a la plaça de l’Església on recentment es col·locaven els nous escocells pels arbres dins dels treballs de reforma que s’hi duen a terme. La previsió és que a partir de mitjans de la setmana vinent comenci la reparació dels murets perimetrals i dels bancs per poder-los pintar.

L’actuació se centra, en tot cas, a pavimentar la plaça amb el mateix material emprat en els treballs de reurbanització dels carrers Major i Sant Martí, amb la voluntat de donar continuïtat visual.  El pressupost aproximat de les obres és de 48.000 euros.

D’aquesta manera culminarà el procés endegat per l’Ajuntament de Viladecavalls per a garantir l’ús públic d’aquest espai i integrar-lo urbanísticament en el seu entorn i que ha suposat també l’establiment d’un conveni entre la Parròquia de Sant Martí de Sorbet pertanyent al Bisbat de Terrassa i el consistori per a assolir la servitud d’ús públic de la plaça.