Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:57 | 16/07/2024

Recull setmanal d'actuacions de millora a Viladecavalls

Durant les darreres setmanes, l’Ajuntament de Viladecavalls ha realitzat diverses tasques de manteniment i restauració a edificis municipals. L’actuació més destacada s’ha dut a terme al Centre Mèdic del nucli urbà on a més d’efectuar petites reparacions, s’ha procedit a repintar l’edifici.

divendres 27 maig 2016

Tot i així durant la setmana la Brigada d’Obres i Serveis també s’ha encarregat de continuar els treballs de desbrossament a tot el municipi, especialment a Can Corbera, Can Turu, La Planassa i Sant Miquel.  A més també s’han realitzat una sèrie d’actuacions les quals podreu veure tot seguit.

D’entre tots aquests treballs cal destacar les obres efectuades a la plaça del Comerç, que s’han realitzat per tal d’evitar escorrenties de terres a l’accés al pàrquing, i que han estat possibles gràcies a les reunions que manté periòdicament l’Ajuntament amb les agrupacions veïnals.  Altres actuacions destacades de les últimes setmanes són la nova barana/passamà instal·lada entre el c/ Pins i el c/ Sant Jordi i la reparació de forats a l’asfalt del Polígon Industrial de Can Mir.

 

 

Galeria d'Imatges

plaça del Comerç de Sant Miquel de Guanteres
Avinguda Barcelona de Can Trias
Zona Esportiva Can Trias
Consultori Mèdic de Viladecavalls