Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:10 | 18/07/2024

Recull setmanal de tasques de la brigada d’obres i serveis

Amb l’objectiu d’atendre les necessitats dels veïns i vines de Viladecavalls i millorar el seu dia a dia, l’Ajuntament ha executat de forma ordenada una sèrie de tasques de manteniment i millora a tot el municipi. Tot seguit us oferim un petit recull amb les actuacions més destacades.

divendres 29 abril 2016

Tot seguit us oferim un recull amb les darreres actuacions realitzades al municipi, les podreu veure mitjançant la galeria d'imatges: Arranjaments de l’espai de la terrassa de l’Escola de Música, Col·locació de mobiliari urbà nou a  la parada de bus de la línia M6 Viladecavalls-Terrassa al camí de l'Estació, Neteja d’embornals a places i jardins, col·locació tanca de seguretat al carrer Sant Jordi, construcció del nou mur a la zona de contenidors al camí El Molinot.

A més d’aquests treballs, la darrera setmana s’ha reparat el paviment de la pista esportiva del Local Social de La Planassa, s’han desbrossat de males herbes a tot el municipi i s’ha substituït mobiliari urbà a la plaça Nova de Can Trias. Paral·lelament s’han col·locat tendals a les zones exteriors de cadascun dels centres escolars com a mesura protectora a l’exposició solar.

 

 

 

Galeria d'Imatges

Camí de l'Estació
Carrer Sant Jordi
Muntatge de tendals al pati del centre
Camí el Molinot
Plaça del Roc Blanc