Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:22 | 25/07/2024

Recull setmanal de tasques d'Obres i Serveis

Durant les darreres setmanes l’Ajuntament de Viladecavalls ha treballat intensament en el manteniment de les instal·lacions de l’enllumenat públic municipal, per tal d’assegurar-ne un correcte funcionament.

dimarts 17 gener 2017

Es tracta de tasques periòdiques que realitza la brigada d’Obres i Serveis, per a la prevenció i reparació d’avaries: Una de les accions més destacades, va ser la detecció d’una avaria al cablejat subterrani de la xarxa de subministrament elèctrica al carrer de la Figuera a Can Turu, actualment ja solucionada. També s'han executat altres reparacions que eren necessàries a l’enllumenat públic de Can Corbera (on també s’ha reparat una fuita d'aigua Joan XVIII), així com a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i Policia Local. Aquests treballs han finalitzat amb la reparació de diversos punts de llum exteriors a les dues zones esportives municipals (Can Trias i Nucli Urbà) i el focus del Local Social de l’A.VV. Sant Miquel de Guanteres.

Paral·lelament, l’Ajuntament ha substituït les cistelles de bàsquet ubicades a les instal·lacions del Local Social de La Planassa, que van quedar malmeses el passat mes de setembre com a conseqüència d’actes incívics, per un nou joc de dues cistelles fixes amb sistema antivandàlic.

Finalment, s’ha millorat el paviment del camí d’accés a La Tendera. L’Ajuntament ha executat aquesta millora emprant reciclat asfàltic, conscient de l'impacte ambiental que suposa aquesta acció.

Galeria d'Imatges

Via d'accés La Tendera