Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:15 | 16/07/2024

Reductors de velocitat i millora de la senyalització viària a Can Trias

L'Ajuntament de Viladecavalls ha portat a terme recentment nous treballs de reparació i adequació de la via pública amb la finalitat de garantir la seguretat de la ciutadania i millorar les condicions dels carrers.

dimecres 09 març 2016

Concretament la brigada d’Obres i Serveis ha procedit a realitzar  el manteniment de la senyalització viària a les zones de El Molinot i Can Trias, on es continua treballant en el repàs de la pintura viària de l’avinguda Barcelona i voltants.

A Can Trias continua el projecte de millora de la mobilitat. Entre les accions que s’ha dut a terme destaca la instal·lació de bandes reductores de velocitat al carrer arquitecte Gaudi, les quals contribuiran a reduir la velocitat dels vehicles i augmentar la seguretat.

Finalment al mateix carrer s’han efectuats treballs de poda d’arbres i eliminació de branques per tal de reduir el risc de trencadissa que podrien provocar danys a persones o a béns.

Des del Consistori se seguirà treballant en tasques de millora i manteniment que permetin donar resposta a les necessitats dels veïns del municipi i usuaris de la via pública.