Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:53 | 15/07/2024

Reforç de desratització durant els mesos de juliol i agost

La primera actuació s'ha iniciat avui dimarts 18 de juliol a diversos punts del municipi i es controlarà durant els mesos de juliol i agost

dimarts 18 juliol 2017

L'Ajuntament de Viladecavalls, conscient de la proliferació de plagues durant els mesos d'estiu, ha programat un reforç de desratització a tot el municipi, principalment en la zona de Can Trias, Sant Miquel de Guanteres i Les Carenes de Can Turu.

La primera actuació del control de rosegadors s'ha iniciat avui dimarts 18 de juliol, de les 8.00 a les 15.00 hores, mitjançant la col·locació d’esquers amb rodenticida. El tractament químic no presenta cap perill per a la ciutadania donat que els esquers estaran situats en la xarxa de clavegueram.

L'actuació va a càrrec de Gestior Quimics SL, empresa de Castellar del Vallès, especialitzada en control de plagues i sistemes de lluita integrada que disposa de totes les certificacions necessàries per a desenvolupar aquesta activitat.

L'empresa de desratització durà a terme diversos controls durant els mesos de juliol i agost, per tal de valorar l'efectivitat de l'actuació i recavar les dades que facilitarà posteriorment a l'Ajuntament.