Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 03:19 | 20/07/2024

Reivindicacions per la igualtat de gènere a la ponència "Veus anònimes"

La sala polivalent dels baixos de la biblioteca va acollir, ahir, la ponència "Veus anònimes" amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

dijous 09 març 2017

Ahir, 8 de març, es va dur a terme la ponència "Veus anònimes", un acte organitzat per l'Ajuntament i conduït pel Grup de Dones de Can Trias en el qual les veïnes Elionor Serra, Maria Ribalta i Mati Segura van compartir les seves experiències personals a la sala polivalent de la biblioteca municipal Pere Calders de Viladecavalls.

Durant la xerrada, iniciada amb una introducció musical a càrrec de les professores de l'Escola Municipal de Música Pau Casals, es va posar de manifest que, tot i els avenços que s'han realitzat en els darrers anys, encara queda molt per fer en matèria d'igualtat de gènere i cal continuar treballant en post d'una equitat real.

A l'acte, emmarcat dins de la programació especial del mes de març "Mes de la Dona", va assistir l'alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer i el regidor d'Igualtat, Jesús Porres que, per finalitzar l'acte, van agraïr a les ponents la seva participació.

Galeria d'Imatges

Veus anònimes