Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:02 | 15/07/2024

Renfe invertirà 2.201.006,08 € en la millora de l'accessibilitat de l'estació de rodalies de Viladecavalls

Renfe ha comunicat a l’Ajuntament de Viladecavalls els detalls del Projecte de Millora i Accessibilitat a l'Estació de Rodalies de Viladecavalls, amb el qual es millorarà pròximament la mobilitat i seguretat de l’estació, tot facilitant el trànsit dels usuaris per les instal·lacions, especialment de les persones amb mobilitat reduïda.

dilluns 18 juliol 2016

Amb aquesta actuació s'eliminaran les barreres d'accés a les andanes, dotant la instal·lació actual amb rampes i escales. Les obres també contemplen la construcció d’un pas a nivell inferior i la instal·lació de dos ascensors per afavorir l'accessibilitat en el pas entre les andanes.

El projecte inclou a més la prolongació horitzontal de les andanes en 200 metres i el recrescut d’aquestes fins a arribar a una amplada de 80m.

Completaran els treballs, la col·locació de nou paviment i vora, amb la seva corresponent senyalització de la seguretat. Finalment, es traslladarà el pas a nivell al final de l’andana per a l’ús exclusiu de tasques de manteniment i es realitzarà un tancament perimetral de tota l’estació. Altres actuacions incloses en el projecte de millora serà la disposició de noves marquesines que cobreixin les dues andanes, així com la renovació i sanejament de tota la il·luminació exterior.

La viabilitat d’aquest projecte de millora i accessibilitat ha estat possible fruit de les trobades que ha mantingut l’Ajuntament, el darrer any, amb els representants de Rodalies Catalunya, Félix A. Martín Merino (Director) i Matias Morte (Cap de línia).

L’inici de les obres encara està per determinar. L'execució aproximada serà de 10 mesos.