Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:45 | 17/07/2024

Reobertura dels centres educatius a Viladecavalls

dilluns 08 juny 2020

Segons el pla d’obertura de centres educatius en fase 2 de desescalada en la finalització del curs 2019-2020, avui, 8 de juny, a Viladecavalls es reprenen alguns cursos escolars, encara que no de manera tradicional, donat que les condicions actuals no fan possible acollir tots els alumnes en classes presencials i els horaris s’han de reduir.

Les escoles de primària Escola Rosella i Escola Roc Blanc reprenen els cursos de P3 a P5, en els casos que cap dels dos progenitors pugui fer teletreball. També hi podran assistir alumnes de 6è curs per fer un tancament del cicle, així com de la resta de cursos però només per a un acompanyament emocional.

L’Institut de Viladecavalls també reobre avui, per als alumnes de 4t d’ESO i 2n de Batxillerat. La resta de cursos continuaran les classes via telemàtica.

L'Ajuntament prèviament a l'obertura dels centres, ha realitzat una neteja i desinfecció integral dels espais de les escoles. L’Ajuntament garantirà la neteja i desinfecció de totes les zones que s’utilitzin mentre les escoles romanguin obertes i, un cop tancades, es tornarà a fer neteja i desinfecció tots els espais.

En tots els casos, l’horari serà de les 9 a les 13 h. Cada centre ha establert un protocol a seguir per a les entrades i sortides i durant la permanència, que s’ha fet arribar a totes les famílies implicades.

Les escoles bressol no obriran en tot el mes de juny, d’acord amb les recomanacions de les directores dels centres. La seva reobertura es preveu, doncs, al setembre i s’està treballant en el protocol a seguir.

Es preveu que el curs escolar acabi el 19 de juny. Per més informació: https://web.gencat.cat