Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:53 | 24/07/2024

Representants del comerç de Viladecavalls participen a la primera trobada del projecte “Suport a les Associacions Comercials i Restauració del Vallès Occidental”

Representants del teixit comercial vilacavallenc va participar en la primera trobada del projecte "Suport a les Associacions Comercials i Restauració del Vallès Occidental" el passat dimecres 28 de setembre en la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

dimarts 04 octubre 2022

L'objectiu d'aquest projecte és generar espais que facilitin el coneixement entre les diferents associacions per tal de generar una comunitat on compartir experiències, coneixements i aconseguir enfortir i apoderar les associacions per tal de dinamitzar i impulsar el comerç, restauració i mercats municipals. Ofereix Sessions de formació i treball en xarxa, assessorament expert per revisar i millorar la mateixa acció i el suport a projectes conjunts que es vulguin posar en marxa. 

"Suport a les Associacions Comercials i Restauració del Vallès Occidental" l'impulsa el Consell Comarcal, amb col·laboració dels municipis de Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Matadepera, Sabadell, Terrassa i Viladecavalls, i el suport de la Diputació de Barcelona. 

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls agraïm l'assistència dels representants del comerç del municipi en aquesta trobada i participar en aquest projecte que pot aportar millores per a tots i totes les persones que fan créixer el teixit comercial de Viladecavalls.