Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:09 | 17/07/2024

Respostes a les preguntes rebudes sobre el procés participatiu de la construcció d’un nou equipament sociocultural a la plaça Roc Blanc de Can Trias

divendres 31 gener 2020

1. Es garanteix el secret de vot?

Les dades introduïdes a la plataforma digital són confidencials, així com la votació. Les dades s’encripten i no es pot saber el sentit de la votació a través del DNI de la persona que vota, garantint així la confidencialitat del vot. L’empresa que gestiona la plataforma només disposa de DNI i data de naixement, no tenen ni noms ni emplaçaments.
Per tal d’afavorir la participació la votació es permet durant diversos dies (dues setmanes en aquest cas). Això comporta que l’Ajuntament no pot destinar un funcionari o membres de mesa per sorteig dues setmanes a les dependències del centre cívic i realitzar el control tal com es fa pels processos electorals. Si la votació només fos un dia, llavors sí.
Però es tracta d’un procés en què es cerca la participació i comoditat dels votants. D’aquesta manera es minimitzen els costos pels participants.
Les dades de les butlletes entraran en el sistema de votació i immediatament es destruiran.

2. Realitzar una assemblea informativa
Al 2018 es va fer una reunió informativa oberta a tot el barri a on es va presentar aquest projecte. També es va fer presentació el passat mes de desembre del procés de votació a totes les entitats interessades del barri, en la que estàveu presents Presidents i Vocals de les mateixes. Aquesta consulta compleix totes les garanties per tal que la decisió majoritària es respecti. Donat que el termini de votació comença aquest dilluns dia 3, no dona temps a fer més reunions que podrien interferir en tota la transparència del procés. Si hi han dubtes sobre la mateixa es garanteix la resposta a participacio@viladecavalls.cat

3. On trobar tota la informació sobre el procés participatiu obert?
Tota la informació està disponible al web: https://consulta.viladecavalls.cat