Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:22 | 13/07/2024

Restriccions d’estacionament i afectacions en la mobilitat durant la Festa Major

divendres 11 juliol 2014

Amb motiu dels actes de Festa Major, des del matí d’avui divendres 11 de juliol i fins dilluns 14 al vespre, alguns carrers es veuran afectats amb restriccions d’estacionament, circulació de vehicles i variacions en el sentit de circulació.

 
- C/ Prat de la Riba, tram comprés entre Pau Claris i Francesc Macià, restarà tallat al trànsit de vehicles i no es podrà estacionar.
 
- Av. Lluís Companys, en el tram comprés entre Josep Tarradellas i Prat de la Riba, restarà tallat al trànsit de vehicles i no es podrà estacionar.
 
-  C/Josep Tarradellas, en el tram comprés entre Av. Lluís Companys i Prat de la Riba, no es podrà estacionar. Serà de dos sentits de circulació exclusiva per als veïns.
-  C/ de Baix tindrà restriccions en horaris de tarda-nit divendres, dissabte i dilluns. Cal deixar lliure de vehicles estacionats segons indicacions. Divendres i dilluns       entrades i sortides per davant biblioteca i dissabte per Antoni Soler (c/ Drecera).
 
- C/ Antoni Soler i Hospital, restarà tallat al trànsit des de les 7:00h. de divendres 11 de juliol fins a la nit del dilluns 14 de juliol.
 
- Quan al servei d’autobús, quedaran anul•lades les parades “Plaça de la Vila” i “Biblioteca”. Dissabte 12 es farà parada davant de Correus.
 
Preguem disculpeu les molèsties que es puguin ocasionar, des del Consistori volem desitjar-vos bona Festa Major.