Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:26 | 23/07/2024

Restriccions d’estacionament i afectacions en la mobilitat durant la Festa Major

Amb motiu dels actes de la Festa Major alguns carrers quedaran afectats i patiran les necessàries restriccions d’estacionament, circulació de vehicles i variacions en el sentit de circulació, des del matí de divendres 8 de juliol fins al vespre de dilluns 11 de juliol, especialment els carrers propers i els que envolten la Plaça de la Masia de Can Turu, tal com s’indica a continuació:

dilluns 04 juliol 2016

DIVENDRES 8 

A partir de les 7h, estarà tancada la circulació i restarà prohibit estacionar als carrers Antoni Soler i Hospital, de Baix  (fins a la corba) i els voltants de la Plaça Pere Amat.

DISSABTE 9

Fins a les 15h, estarà tancada a la circulació i estarà prohibit estacionar als carrers Antoni Soler i Hospital i voltants de la Plaça Pere Amat. 

Durant tot el dissabte el c .de Baix romandrà tallat a la circulació, la qual serà exclusiva per a veïns i durant el matí estarà prohibit l’estacionament (fins a la corba ).

DIUMENGE 10

No hi haurà restriccions de circulació ni estacionament.

DILLUNS 11

A partir de les 11h, quedarà tancada la circulació als carrers Antoni Soler i Hospital, de Baix  (fins a la corba) i els voltants de la Plaça Pere Amat. i estarà prohibit estacionar-hi

A més d’aquestes afectacions, durant tota la Festa Major , l'accés a c . Josep Tarradellas es realitzarà per Prat de la Riba (especialment el divendres i dissabte, amb motiu de la Fira d'Artesania.

 

Ruta alternativa autobusos:

El recorregut de les línies m6 (Viladecavalls-Terrassa) i m5 (Servei dissabte) es realitzarà pel carrer Orenetes i quedaran  temporalment anul·lades les parades de “plaça de la Vila” i “Biblioteca” .

 

Canvi ubicació contenidors:

Paral·lelament durant aquests dies Festa Major els següents contenidors canviaran d’ubicació.

  • Els contenidors del c. Prat de la Riba (Biblioteca), es distribuiran entre c. Pau Claris, cantonada Josep Tarradellas i plaça de les travesses.
  • Carrer Lluís Companys (parc infantil), es desplacen una mica més amunt en el mateix carrer.

 

Per últim, demanar-vos disculpes per totes les molèsties que es puguin ocasionar, desitjar-vos una bona Festa Major. Per a qualsevol aclariment, la Policia Local resta a la vostra total disposició.