Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:54 | 24/07/2024

Resultats del procés participatiu del Punt Jove de Viladecavalls

En el marc del Pla de dinamització de l'equipament juvenil de Viladecavalls impulsat per l’Ajuntament, a través del recurs sol·licitat a la Diputació de Barcelona, es disposa dels resultats del procés participatiu que es va dur a terme al llarg del 2021, amb l’elaboració de diverses enquestes per recavar les necessitats i demandes concretes del jovent del municipi.

dimarts 05 abril 2022

Així, s’han analitzat les característiques dels Punts Joves situats a l’Altell i al Centre Cívic Paco Cano, en els quals l’assessorament laboral i acadèmic són els serveis que més participació tenen. S’ha detectat que el jovent de Viladecavalls necessita disposar de més serveis i activitats de lleure en els equipaments actuals. D’aquesta manera, no haurien de cercar propostes fora del municipi. En aquest sentit, l’Ajuntament està treballant en el projecte d'un nou Espai Jove que doni cobertura a les necessitats dels joves i les joves de Viladecavalls.

Les enquestes s’han realitzat a la Dinamitzadora del Punt Jove, a l’orientadora de l’IES Viladecavalls, a la tècnica de Joventut, a la Cap de Serveis Socials, a l’alcaldessa de Viladecavalls, a representants d’ESO i del Consell Jove.

Podeu trobar tot l’informe a: Pla de dinamització de l’equipament juvenil de Viladecavalls