Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:22 | 25/07/2024

Retirat un niu de vespa asiàtica a prop del carrer de la Masia

L’Ajuntament de Viladecavalls va procedir a la retirada d’un niu de vespa asiàtica (vespa velutina), la setmana passada, a la zona forestal propera al carrer de la Masia.

dimarts 09 febrer 2021

Aquesta actuació es va dur a terme de manera urgent, per part d’una empresa especialitzada, donada la proximitat del niu amb diversos espais públics concorreguts, com són la biblioteca, les escoles Rosella i EMM Pau Casals o el parc infantil del carrer Pau Claris.

Des de l’Ajuntament continuarem actuant per reduir la població d’aquest insecte al nostre municipi en benefici del medi ambient i del benestar de la ciutadania.

Com s'ha de procedir davant la detecció d'un niu o exemplar de vespa asiàtica?

En cas detectar un possible niu o exemplar de vespa asiàtica cal seguir un procediment específic depenent si la localització és en una finca privada o en l’espai públic.

  • Si el niu o l’exemplar es troba a la finca de la persona que l’ha detectat, es recomana que aquesta contracti els serveis d’una empresa especialitzada.
  • Si el niu o exemplar és a l’espai públic, en una ubicació que pugui afectar a llocs de pública concurrència o en espais amb població sensible, com ara els infants, la persona que l’hagi detectat ha d’avisar l’Ajuntament.

Com procedir vespa asiàtica

Galeria d'Imatges

com-procedir-vespa-asiatica.jpeg