Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:17 | 25/07/2024

Reunió amb els veïns del carrer Major per la millora de la seguretat

dijous 05 juny 2014

L'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, i tècnics de la corporació van donar a conèixer dilluns 26 de maig la proposta de millora de la seguretat al carrer Major.

 El Consistori s’ha fixat com un dels seus reptes la protecció dels col·lectius més vulnerables dins de la piràmide de la mobilitat. Per aquest motiu ha presentat un estudi enfocat a fer del carrer Major de Viladecavalls, un espai de convivència cívica on vianants i conductors puguin desplaçar-se amb tranquil·litat i seguretat.

Per assolir-ho, s’han determinat un conjunt d'accions de senyalització, col·locació de pilones i topalls i pintura viària. Aquesta mesura pretén obtenir una nova distribució que millora la convivència entre vianants i vehicles.

 A la trobada, l’Ajuntament de Viladecavalls va exposar als veïns diverses solucions alternatives, per tal de conèixer el parer dels afectats, les quals van ser sotmeses a votació sent escollida la solució que més vots va obtenir per parts dels assistents.

Cesca Berenguer ha volgut incidir en la importància de consultar als veïns sobre els plans d’actuació municipals que poden tenir una repercussió més transcendent en la vida social del poble, però sobretot, quan la consulta afecta a un espai o carrer determinat.

Millorar la seguretat viària a Viladecavalls, és una de les principals prioritats del Govern Local que treballa des dels diferents àmbits municipals per reduir els accidents que es produeixen als carrers de la vila.