Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 13:30 | 19/07/2024

Reunió amb la Direcció General de Qualitat Ambiental de la Generalitat de Catalunya

Avui 10 de febrer de 2016, l’Alcaldessa de Viladecavalls Cesca Berenguer s’ha reunit a Barcelona amb Mercè Rius, Directora General de la Qualitat Ambiental de la Generalitat de Catalunya per demanar suport davant l’actual situació de males olors que afecta el barri de Can Trias.

dimecres 10 febrer 2016

A la reunió celebrada avui s’ha valorat molt positivament totes i cadascuna de les actuacions realitzades fins ara per part de l’Ajuntament  i les que es portaran a terme pròximament, com ara les primeres mesures correctores presentades per les empreses i així resoldre aquesta problemàtica.

Vista la gestió que s’ha realitzat fins al moment, la Direcció de Qualitat de l’Aire s’ha compromès a donar tot el suport tècnic i coordinació en l’execució de les accions que se seguiran portant a terme, així com treballar per ajustar els terminis temporals d’implementació d’aquestes mesures. També s’ha acordat que des de la Direcció General es facilitarà un protocol de seguiment de les olors tant en el barri com al polígon de Can Trias.

Aquest protocol permetrà controlar exhaustivament quina és l’evolució de les olors durant tot el procés que ja s’ha iniciat i valorar l’existència d’altres possibles fons que contribueixin a aquest episodi de males olors.

L’Ajuntament i la Direcció General posen en marxa una línia de treball conjunta centrada principalment en tres punts: La coordinació entre les dues administracions, el seguiment del protocol addicional establert per la Direcció i  l’assistència tècnica d’aquesta en les actuacions que ja s’estan realitzant.